Català Castellano
Redisseny Organitzatiu

   Dubtes si l'organització de la teva empresa és realment efectiva o et preguntes si hi ha altres formes més eficients de fer el mateix?.


   Vols aconseguir una estructura organitzativa o un equip humà que faciliti el flux d'informació i la presa de decisions?.


Moltes estructures organitzatives no estan dissenyades per aconseguir la satisfacció del client ni per que els seus processos interns siguin el més àgils i efectius possible.

El repartiment de funcions entre departaments i directius no sempre són fruit d'una reflexió racional sinó de l'evolució històrica i de decisions puntuals.

Això genera, no només costos innecessaris sinó, a més i el que és pitjor, falta d'agilitat, barreres interdepartamentals i entre directius i, al capdavall, ineficiències organitzatives i en la presa de decisions que acaben perjudicant els clients i la seva percepció de la professionalitat de l'empresa.

Tècniques com la reenginyeria de processos, l’anàlisi estructural operatiu, l'adequació persona - lloc i els programes de qualitat poden ajudar a millorar notablement aquests problemes i millorar notablement la teva organització, agilitzar els processos interns i la presa de decisions, disminuir els costos operatius i millorar la percepció que els clients tenen de l'empresa.

Contacti amb nosaltres:
670 797 982

o escrigui'ns un Email a

fibanez@think2do.es
© 2014 Think 2 Do Consulting
BARCELONA: Avinguda Francesc Macià, 53, 7º 3ª, 08206 - Sabadell (Barcelona) - Telf. 670 797 982
P. DE MALLORCA: Plaça Sant Francesc, 1, Pral. 1ª - Palma de Mallorca (Illes Balears) - Telf. 670 797 982

Inici | Empresa | Què necessites? | Serveis | Contactar | Mapa web | Avís legal
Pàgina realitzada per Asnet, Disseny Web