Català Castellano
Qui Som
Som un equip de professionals de la consultoria i dels negocis que provenim de les més prestigioses firmes de consultoria del món.

Assessorem des de fa més de 25 anys a tot tipus d'empreses de diferents sectors, tant públiques com privades. Ajudem a les empreses i als seus directius a definir i desenvolupar projectes empresarials, a millorar els resultats de la seva gestió empresarial, a detectar oportunitats, a millorar el rendiment de l'empresa i dels seus professionals i a adaptar-la amb èxit al seu entorn i a les necessitats dels seus clients.
Francesc Ibáñez - Soci Cofundador de Think 2 Do Consulting

Francesc IbáñezLlicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona - Direcció de Recursos Humans (UPF), Cursos i Seminaris de Direcció, Estratègia, Canvi, Coaching, Selecció. He desenvolupat la meva activitat professional en l'àmbit de l'Auditoria, Consultoria, Finances, Sistemes d'Informació, Gestió i Selecció de Persones i Coaching Directiu.

Aquesta experiència l'he adquirit com a Director d'Auditoria i de Recursos Humans de Deloitte & Touche, com a membre del Comitè de Direcció i Director d'Organització del Grup Farmacèutic Labiana (Finances, Recursos Humans, Sistemes d'Informació, ...), així com en la execució de diferents projectes de Consultoria a la Petita i Mitjana Empresa, consistents en la Gestió de Projectes de Transformació i Organització de l'Empresa i les seves persones, afectant als diferents àmbits de la gestió empresarial.
Luis Cuervo - Soci Cofundador de Think 2 Do Consulting, S.L.

Luis CuervoLlicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. MBA per ESADE. Cursos i Seminaris de Direcció, Planificació Estratègica, Negociació, gestió del canvi, Reenginyeria de Processos, SBI, etc.

Experiència adquirida a PriceWaterhouseCoopers i Deloitte, on he sigut Director Nacional de Consultoria. Així mateix, he sigut assessor de la Conselleria d'Universitats i Investigació de la Generalitat de Catalunya, expert en gestió portuària, empresari i emprenedor de nombrosos projectes empresarials, tant a nivell nacional com internacional, així com professor a l'escola de negocis ESERP de Planificació Estratègica i Direcció General.

Tenim àmplia experiència en sectors com: Alimentació, Auditoria, Automòbil, Banca, Construcció, Consultoria, Serveis, Envasament, Immobiliari, Gran consum, Farmacèutic, Hobby, Hostaleria i Restauració, Informàtica, Immobiliari, Regal, Públic, Químic, Tèxtil. Veure Casos de Éxit
Contacti amb nosaltres:
670 797 982

o escrigui'ns un Email a

fibanez@think2do.es
© 2014 Think 2 Do Consulting
BARCELONA: Avinguda Francesc Macià, 53, 7º 3ª, 08206 - Sabadell (Barcelona) - Telf. 670 797 982
P. DE MALLORCA: Plaça Sant Francesc, 1, Pral. 1ª - Palma de Mallorca (Illes Balears) - Telf. 670 797 982

Inici | Empresa | Què necessites? | Serveis | Contactar | Mapa web | Avís legal
Pàgina realitzada per Asnet, Disseny Web