Català Castellano
Anàlisi i disseny de l'Estructura Organitzativa

El disseny de l'estructura organitzativa d'una empresa és un procés extremadament complex, no només per l'elevat nombre de variables a contemplar sinó també per les implicacions que aquest genera a curt i llarg termini en l'Organització i en les persones.

El nostre equip de professionals participarà activament en el desenvolupament de les claus de qualsevol procés d'anàlisi i disseny de l'Estructura Organizativa que, bàsicament, són les següents:

   1. Tenir clarament definit i revisat el Pla Estratègic.

   2. Conèixer i avaluar el Pla de Negoci.

   3. Seguir els principis de Gestió del Canvi.

   4. Identificar els llocs clau per assolir el Pla Estratègic i el compliment del Pla de Negoci.

   5. Proposta de l'Estructura Organitzativa a la Direcció de l'Empresa.

   6. Definir la missió i objectius de cada lloc de treball, el seu encaix organitzatiu o jerarquia, les seves funcions i responsabilitats i desenvolupant i descrivint les corresponents activitats específiques.

   7. Formació i alineament de cada responsable del lloc de treball que ocupa respecte de tots els aspectes esmentats en el punt anterior.

   8. Seguiment i supervisió de l'adequat enteniment, realització, comunicació i flux d'informació interdepartamental i, en definitiva, de l'eficiència i grau d'acompliment dels objectius fixats.


Si creus en la importància que té per a la teva organització disposar d'un equip efectiu i eficient que faciliti el flux d'informació i la presa de decisions, no dubtis que el nostre equip de professionals pugui col•laborar amb vosaltres de manera efectiva en l'Anàlisi i Disseny de l'Estructura Organitzativa que us permeti assolir amb èxit la vostra Missió i Objectius i, al mateix temps, sigui un element motivador, que orienti i generi entusiasme a cadascun dels membres de l'equip.

Contacti amb nosaltres:
670 797 982

o escrigui'ns un Email a

fibanez@think2do.es
© 2014 Think 2 Do Consulting
BARCELONA: Avinguda Francesc Macià, 53, 7º 3ª, 08206 - Sabadell (Barcelona) - Telf. 670 797 982
P. DE MALLORCA: Plaça Sant Francesc, 1, Pral. 1ª - Palma de Mallorca (Illes Balears) - Telf. 670 797 982

Inici | Empresa | Què necessites? | Serveis | Contactar | Mapa web | Avís legal
Pàgina realitzada per Asnet, Disseny Web