Català Castellano
Consellers d'empresa

En cas que com Accionista, Director General, ... necessitis disposar puntualment:

   D'una visió externa i independent del teu negoci.

   De suport en l'anàlisi i presa de les principals decisions.

   D’anàlisi de temes excepcionals, com ara canvis en l'estratègia, afrontar situacions de crisi, pèrdues imprevistes de personal clau, fusions i escissions d'empresa, adquisicions de nous negocis, penetració i desenvolupament de nous mercats, aliances estratègiques, col•laboracions concretes amb altres empreses,...

   D'una revisió externa de l'Estratègia Empresarial, del Pla de Negoci, del Pla de Financiació, del Pla de Redimensionament, del Pla de Reestructuració de l'Estructura Organitzativa i de Persones a canvis en l'Estrategia de Negoci,...

   De suport en la determinació de les directrius generals amb les que formular qualsevol nou Projecte Empresarial (Pla de Negoci, Pla de Financiació, Anàlisi de Viabilitat de qualsevol projecte, ....).


El nostre equip de professionals, amb àmplia experiència com executius d'alt nivell en grans organitzacions, t'aportarà, a més de nous punts de vista, el temps que l'Organització en moltes ocasions no disposa i d'aquella metodologia que permet afrontar amb èxit les situacions que s'aparten de la quotidianitat de les activitats de la teva empresa, així com complementarietat i sinèrgies amb el teu equip directiu.

En general, la nostra participació és de gran interès en la gestió de qualsevol procés de transformació i canvi que vulguis impulsar en la teva empresa i en el teu equip directiu.

Contacti amb nosaltres:
670 797 982

o escrigui'ns un Email a

fibanez@think2do.es
© 2014 Think 2 Do Consulting
BARCELONA: Avinguda Francesc Macià, 53, 7º 3ª, 08206 - Sabadell (Barcelona) - Telf. 670 797 982
P. DE MALLORCA: Plaça Sant Francesc, 1, Pral. 1ª - Palma de Mallorca (Illes Balears) - Telf. 670 797 982

Inici | Empresa | Què necessites? | Serveis | Contactar | Mapa web | Avís legal
Pàgina realitzada per Asnet, Disseny Web